No comments yet

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ


(Κανάλι από την Μαρία Ζάβου)

Η  Κρυσταλλοθεραπεία ήταν πολύ γνωστή στην εποχή της Ατλαντίδας.

Αυτή η πληροφορία μεταδόθηκε από ένα πλάσμα του πλανήτη Ποσειδώνα, το οποίο κατέβηκε από την πέμπτη διάσταση γνωστό  ως Δελφίνος.

Οι Δελφίνοι γέννησαν τις Γοργόνες που πολύ λίγο έμειναν στους ωκεανούς.

Οι Ατλαντίδες είχαν στην κατοχή τους κρυστάλλους που είχαν φέρει  ο Ποσειδώνας και οι Δελφίνοι.

Το χαρακτηριστικό αυτών των κρυστάλλων ήταν να λειτουργήσουν ως κρυστάλλινοι υπολογιστές.

Υπήρχαν κρυσταλλικά κρεβάτια όπου μια κρυστάλλινη ομάδα  με σάρωση κυττάρων διάγνωσε μια συγκεκριμένη συχνότητα θεραπείας των ασθενειών.

Στην συνέχεια οι θεραπευτικοί κρύσταλλοι κινήθηκαν με συχνότητες στο σώμα, βελτιώνοντας κάθε ασυνέπεια ή ασθένεια στα σώματα της Ατλαντίδας.

Γι ‘ αυτό η Ατλαντίδα έζησε τριπλάσια χρόνια από τους σύγχρονους ανθρώπους.

Στην καταστροφή της Ατλαντίδας, οι κρυστάλλινες θεραπείες εξαφανίστηκαν, μέχρι που πριν 20 χρόνια είπαν στην μεγάλη δασκάλα Μαρία Ζαβού πώς να ενεργοποιήσει τους κρυστάλλους 

για διαφορετικές θεραπευτικές αγωγές.

Οι κρύσταλλοι άρχισαν να αποκτούν ζωή και όλες οι δομές τους, στην ορυκτή κατάσταση ,ενεργοποιήθηκαν μέσω δικτύων.

Μετά από 12 χρόνια διδασκαλίας στο Ελσίνκι, ανοίξαμε ,με την συνεργάτιδα μου στην Φιλανδία ,μια Σχολή  που ονομάσαμε «Πύλη του Ηλίου».

Το όνομα σημαίνει τον Ήλιο που θα ενεργοποιήσει την ανάπτυξη μιας νέας Γης και ανθρωπότητας.

Από την έναρξη της σχολής ξεκινήσαμε  να μαζεύουμε διάφορους κρυστάλλους 

επειδή τα σεμινάρια της Μαρίας Ζαβού περιλαμβάνουν πάντα και την ενεργοποίηση θεραπευτικών κρυστάλλων.

Έτσι οι κρύσταλλοι που είναι τοποθετημένοι στην σχολή έδωσαν στην Κα Ζαβού ένα μήνυμα για την κατασκευή ενός κρεβατιού  με κρυστάλλινη θεραπεία.

Η συνεργάτιδα της ,  κατασκεύασε ένα μικρό χώρο από ξύλο και γυαλί, και ένα κρεβάτι θεραπείας περιτριγυρισμένο από χιλιάδες κρύσταλλα που έχουν ενεργοποιηθεί για θεραπευτική εργασία.

Όταν ο θεραπευόμενος

ξαπλώνει σε αυτό το κρεβάτι, οι κρύσταλλοι συνδυάζουν τις ιδιότητες τους για την θεραπεία του. Ο Θεραπευτής χρησιμοποιεί κρυστάλλινες ηχητικές δονήσεις από κρυστάλλινα μπολ και κρυστάλλινες πυραμίδες για να τα ενεργοποιήσει.

Αυτό που ενισχύει αυτή την ενεργοποίηση είναι η συγχώνευση του θεραπευόμενου με τους Ουράνιους Γονείς του σε συνδιασμό με τους Κώδικες που σχετίζονται με τους έξι μεγάλους Αρχαγγέλους.

Με αυτόν τον τρόπο οι συχνότητες των έξι μεγάλων Αρχαγγέλων διεισδύει στους κρυστάλλους που μεταφέρουν τις ιδιότητες τους στην θεραπεία .

Είναι μια μορφή θεραπείας που διαρκεί περίπου20 λεπτά ,κατά τη διάρκεια της οποίας ολοκληρώνεται η συγχώνευση με θεραπευτικούς κρυστάλλους και ένα άτομο σε κρυστάλλινο κρεβάτι.

Στην συνέχεια Ουράνιοι χειρουργοί μέσω της Μαρίας Ζαβου ολοκληρώνουν την θεραπεία που περιλαμβάνει αποκοπές Καρμικών συμβολαίων ,ψυχική και φυσική θεραπεία , ενισχύοντας την αμυντική ικανότητα του οργανισμού .

Για όλη τη θεραπευτική συνεδρία, επιλέξαμε τα κατάλληλα κρύσταλλα που θα τοποθετηθούν στα ενεργειακά κέντρα για να αντιμετωπιστούν και να συντονιστούν με όλα τα κρύσταλλα γύρω από αυτό το κρεβάτι.

Η θεραπεία στο κρυσταλλικό κρεββάτι ολοκληρώνεται σε περίπου μια ώρα.

Η πληροφόρηση για τους θεραπευτικούς κρυστάλλους της Ατλαντίδας έχει αφυπνιστεί και ήδη χρησιμοποιείται στην σχολή μας Gate of Helios στο Ελσίνκι.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες της Κρυσταλλοθεραπείας 

και τον τρόπο συμμετοχής στις διαλέξεις:

Άλτο. κοράλλι @gmail.com και 041 527 0513

Comments are closed.