No comments yet

ΜΥΗΣΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

 

 

 

Aγιος κυπριανος

ΜΥΗΣΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

Σε αυτό το υπερβατικό ταξίδι, πηγαίνουμε σε μια ειδική αίθουσα του σταθμού. Σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν δεξαμενές με χιλιάδες θεραπευτικά νευρίδια. Τα θεραπευτικά νευρίδια εμποδίζουν τα τοξικά νευρίδια καταλήψεων. Στην αίθουσα παρευρίσκονται πολλοί δάσκαλοι και εξαγνιστές από άλλους πλανήτες. Δεχόμαστε όλοι οι μαθητές νευρίδια προστασίας από μια από τις δεξαμενές της αίθουσας. Τα ολογράμματα μεταφερόμενων ανθρώπων μπαίνουν σε μια ειδική δεξαμενή.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

Ο Κυπριανός μας μεταφέρει: Η συχνότητα των νευριδίων ώς προστασία μεταφέρεται είτε ασυνείδητα είτε συνειδητά (με πρόθεση) και στους άλλους ανθρώπους. Δημιουργούν μια ενεργειακή κάλυψη ιδιαίτερα στην Ελλάδα που δέχεται και θα δεχτεί πολλές επιθέσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ

Οι δάσκαλοι με επικεφαλής τον Κυπριανό δημιουργούν με ένα είδος λέϊζερ ένα πεντάκτινο αστέρα στα αστρικά μας σώματα. Ο Κυπριανός τοποθετεί στη βάση του πεντάκτινου (ανάμεσα στις δυο κορυφές του κάτω μέρους του) μια κόκκινη πλακέτα. Ο Φαναήλ – Φανούριος μας τοποθετεί έναν ειδικό κρυσταλλικό αποφορτιστή στη κοιλιά του καθενός μας. Αυτός ο αποφορτιστής θα αποφορτίζει τοξικά συναισθήματα και θα κάνει φραγή και σε τοξικά εισερχόμενα συναισθήματα. Ο Κυπριανός τοποθετεί μια χρυσή πλακέτα στη κορυφή του πεντάκτινου αστέρα για την έλξη χριστικής δύναμης. Ο δάσκαλος Βαχιάρ μας τοποθετεί μια κόκκινη πλακέτα δεξιά και οι αξιωματούχοι του μια μπλε πλακέτα αριστερά. Στη συνέχεια όλοι οι δάσκαλοι εξορκίζουν και τοποθετούν φραγές στις δώδεκα βασικές επιθέσεις που δέχεται ο άνθρωπος.

Ο Κυπριανός μας επισημαίνει ότι η αναφορά στις δώδεκα επιθέσεις μας δίνει μεγάλη προστασία έναντι των διαφόρων επιθέσεων.

Επιστρέφουμε από το υπερβατικό μας ταξίδι γειώνοντας όλη τη διαδικασία του δυνατού εξορκισμού.

Για να μπορέσουμε να προστατευτούμε από επιθετικές ενέργειες ο Δάσκαλος Κυπριανός μέσω μυητικής διαδικασίας δίνει έναν  ηχητικό αποτρεπτικό κώδικα. Θα τον λάβουν οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν την μύηση.

Comments are closed.