No comments yet

ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΨΥΧΗΣ & ΣΩΜΑΤΟΣ FIRE & SPIRIT

Πρωτοποριακές μεθόδους εκγύμνανσης και αποκατάστασης μυοσκελετικών προβλημάτων περιλαμβάνει το πρόγραμμα «FIRE & SPIRIT» που πραγματοποιείται στη ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΑΓΓΕΛΩΝ.Με την καθοδήγηση του γυμναστή Σταύρου Συρίγου, οι συμμετέχοντες μπορούν να πετύχουν ισορροπία και σωστή στάση σώματος, μυική ενδυνάμωση, αερόβια βελτίωση, καλυτέρευση του αναπνευστικού συστήματος, βελτίωση του κυκλοφορικού και ταυτόχρονη καύση λίπους.

 

Τα μαθήματα είναι προσαρμοσμένα ακόμη και για εκείνους που αντιμετωπίζουν οστικά προβλήματα (οστεοπόρωση, αρθρίτιδες, κλπ). Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι να βοηθήσει τους ασκούμενους να αναγνωρίσουν τις δυνατότητές τους, να συνειδητοποιήσουν τις αδυναμίες τους, να εκτονωθούν, συνδυάζοντας ασκήσεις σώματος και νου.

 

Η επαφή γυμναστή και ασκούμενου δεν περιορίζεται στην απλή εκμάθηση των ασκήσεων. Ο «δάσκαλος» γυμναστής ασχολείται προσωπικά με τον κάθε ασκούμενο και προσαρμόζει τις ασκήσεις ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του καθενός ξεχωριστά.

 

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν ασκήσεις τόνωσης του σώματος για αύξηση δύναμης, αντοχής και ελαστικότητας και δεν γίνονται χωρίς τη συμμετοχή του μυαλού. Στόχος είναι το σώμα και ο νους, μέσα από συγκεκριμένο ασκησιολόγιο, να βρεθούν σε απόλυτη αρμονία γιατί το ένα υποστηρίζει και συμπληρώνει το άλλο. Η μέθοδος του συγκεκριμένου προγράμματος προσανατολίζεται στην ψυχολογική ευεξία και ανάταση του ατόμου και καταπολεμά την ατονία και τη δυσκινησία.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00 – 19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΤΗΛ.2104126785 & 6936931997

Comments are closed.