Αγγελικό μήνυμα στους ανθρώπους – Από ανώτερη επικοινωνία της Μαρίας Ζαβού

Οι άγγελοι είναι κοντά στους ανθρώπους για να τους αφαιρούν το ψυχικό τους βάρος.
Αν οι άνθρωποι είχαν συνείδηση των αγγέλων και αποδέχονταν πλήρως την ύπαρξή τους, δεν θα ένιωθαν ούτε μόνοι, ούτε άρρωστοι.
Οι άνθρωποι βάζουν μόνοι τους αλυσίδες στην ψυχή τους και προκαλούν τον πόνο.
Όταν ανοίξει η πνευματική τους όραση θα δουν την αλήθεια που έχουν στερηθεί εδώ και αιώνες.

«Ζητάμε να μας αναγνωρίσετε και να ενώσετε την καρδιά σας μαζί μας. Προσπαθούμε να σας μιλήσουμε, να αγγίξουμε το πρόσωπό σας σαν δροσερή πνοή.
Εμείς δουλεύουμε συνειδητά στο θεϊκό σχέδιο και στην εξέλιξη, με πλήρη έλεγχο και συνειδητότητα της ύπαρξής μας.
Εσείς οι άνθρωποι παλεύετε σε αντίξοες συνθήκες, σε χώρους εχθρικούς. Ψάχνετε να βρείτε το δρόμο.
Όταν οι άνθρωποι έρχεστε σε επαφή μαζί μας, έχουμε γιορτή. Νιώθουμε περήφανοι, γεμάτοι χαρά. Γιατί κάθε άνθρωπος που ενώνεται μαζί μας, μας τροφοδοτεί με γνώση και μας φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του θεϊκού μας σκοπού.
Βέβαια, όταν πλησιάζουμε πολύ κοντά στο αιθερικό πεδίο της γης, αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Οι ενέργειες της ύλης είναι πολλές φορές τόσο δυνατές, που μας προκαλούν δυσφορία. Έχουμε μια περίμετρο προστατευτικής ακτίνας, ώστε να μην μολυνόμαστε από τις τοξίνες διάφορων σκεπτομορφών, που περιπλανώνται στο χώρο σας. Συνεχώς, όμως, περνάμε τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ της δικής μας και της δικής σας διάστασης. Έτσι, ενδυναμώνεται η προσαρμοστικότητά μας.
Οι πτήσεις μας γίνονται όλο και πιο συχνές. Αυτό που μας χωρίζει, είναι μια λεπτή ενεργειακή γραμμή. Αν απλώσετε νοητά τα χέρια σας, θα τη νιώσετε.»