Νευροχημεία του Μέλλοντος

Η φιλοσοφία των νευροδιαβιβαστών

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΕΝΟΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
Η γη έχει ήδη ανοίξει τις πύλες της στις ενέργειες της πέμπτης διάστασης, που είναι μια διάσταση κρυσταλλικής καθαρότητας.
Περίπου το 2012, είναι ένα οριακό χρονικό σημείο, όπου ο πλανήτης και το έμψυχο υλικό του θα περάσουν σε έναν νέο κύκλο εξέλιξης. Η γη «αλλάζει» σε γεωλογικό, φυσικό ψυχικό, πνευματικό, κοινωνικό και θρησκευτικό επίπεδο και ο νέος αυτός κύκλος εξέλιξης έχει «καθοριστεί» ως Μετατλάντιος πολιτισμός.
Δεχόμαστε βομβαρδισμό νέων πληροφοριών, νέες πηγές γνώσεις ξεπηδούν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κάποιες από αυτές γίνονται γνωστές και άλλες όχι.
Τα παλαιά δεδομένα αλλάζουν, η ψυχή του πλανήτη απελευθερώνεται και οι νέες ψυχές που γεννιούνται έχουν τροποποιημένο νευρικό σύστημα, ώστε να γίνουν οι προάγγελοι των μετανθρώπων που θα κατοικούν στη γη. Οι μεταλλακτικές ενέργειες κάθαρσης, που περνούν στο μαγνητικό δίκτυο της γης, τροποποιούν τη δομή του DNA του ανθρώπου που είναι πια έτοιμος να δεχτεί τις ραγδαίες αλλαγές.

Η ιατρική του μέλλοντος θα χαρίσει στους ανθρώπους πλήρη υγεία μέχρι την τελική έξοδο από τον πλανήτη.
Βιομοριακοί ερευνητές θα δεχτούν ανώτερες πληροφορίες και θα κατασκευάσουν υβριδικά μηχανήματα ανώτερης τεχνολογίας. Τα μηχανήματα αυτά θα έχουν ένα αναπτυγμένο σύστημα νοημοσύνης. Υβριδικοί κρύσταλλοι θα ανιχνεύουν τις αλλοιώσεις στο ανθρώπινο σώμα. Ο κύριος τρόπος θεραπείας θα πραγματοποιείται με νανοσφαιρίδια, τα οποία θα διατηρούνται σε κρυσταλλικές μήτρες τροφοδότησης και θα είναι κατάλληλα τροποποιημένα ώστε να επιδιορθώνουν όλες τις βλάβες στο σώμα των ανθρώπων. Επίσης, κάποια από αυτά θα αναπλάθουν από τους ανθρώπινους ιστούς νέα όργανα, που θα αντικαθιστούν τα φθαρμένα, χωρίς τομές και χωρίς την τοξικότητα χημικών.
Προς το παρόν, έχουν κατασκευαστεί κάποια μηχανήματα – υπολογιστές που ανιχνεύουν τη συχνότητα των κυττάρων και διοχετεύουν συχνότητες «αλλαγών». Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Η κρυσταλλική τεχνολογία της πέμπτης διάστασης είναι ακόμα σε ερευνητική μορφή, με αποτέλεσμα οι θεραπείες να μην έχουν ακόμα τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Είναι γνωστό ότι οι ασθένειες είναι κατά 80% ψυχοσωματικές. Ένα μέρος αυτών είναι εγγραφές που μεταφέρονται στο ψυχικό αρχείο του ανθρώπου από ζωή σε ζωή, προκειμένου να ξεπεραστεί ένα συγκεκριμένο μάθημα. Ένα 20% των ασθενειών προκαλείται από τη μόλυνση των τροφών και της ατμόσφαιρας, από κληρονομικότητα και εξαρτήσεις (φάρμακα, ποτό, τσιγάρο, ουσίες).
Οι συναισθηματικές εξαρτήσεις δημιουργούν τοξίνες στο σώμα μας και με την υπερφόρτωση προκαλούνται φλεγμονές και κακοήθη ή αυτοάνοσα νοσήματα. Επίσης, οι καρμικές μνήμες παρακινούν τους ανθρώπους σε μιμητικές τοξικές συμπεριφορές. Αν ο άνθρωπος δεν έχει αυτογνωσία, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτές τις συμπεριφορές και τότε νοσούν η ψυχή και το σώμα.

Τα τελευταία 10 χρόνια, έχει δοθεί στη Μαρία Ζαβού ένα πρόγραμμα εναλλακτικής θεραπείας, το οποίο εστιάζεται στον αναπρογραμματισμό των νευροδιαβιβαστών και τη διαγραφή των καρμικών αιτιών μιας ασθένειας. Μέσω καθοδήγησης της Μ.Ζ. «ανοίγει» μια πύλη, απ’όπου κατέρχονται οντότητες – θεραπευτές της πέμπτης διάστασης. Οι οντότητες αυτές παρουσιάζονται με αιθερικό σώμα στην αιθερική διάσταση του χώρου και εργάζονται θεραπευτικά στα αιθερικά και αστρικά σώματα των ανθρώπων.
Η θεραπεία στηρίζεται σε τρείς ομάδες οντοτήτων.

Η πρώτη ομάδα, που εργάζεται στα αιθερικά σώματα των ανθρώπων, είναι οντότητες εξαγνιστών. Εντοπίζουν νευροτοξίνες και καρμικά μελανώματα, τα οποία και διαγράφουν, απαλλάσσοντας έτσι τον άνθρωπο από την αιτία της καρμικής του ασθένειας.
Η δεύτερη ομάδα είναι οντότητες χειρουργών, οι οποίοι αφαιρούν τις δυσαρμονίες που ανιχνεύονται στα όργανα του σώματος.
Η τρίτη ομάδα αποτελείται από γενετιστές νευρολόγους, οι οποίοι διορθώνουν τις βλάβες του νευρικού συστήματος, επαναφέροντας την ομαλή λειτουργία των νευροδιαβιβαστών. Εισάγουν ενεργειακά νανοσφαιρίδια, ώστε να ισορροπήσουν τη ροή του συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού συστήματος. Τα νανοσφαιρίδια αυτά μετατρέπουν την τοξικότητα του αιθερικού και αστρικού φορέα.
Πολλές βλάβες διορθώνονται, ιδιαίτερα αυτές που δεν έχουν προλάβει ακόμη να εκδηλωθούν στον υλικό μας φορέα. Ακόμα και τότε όμως, συχνά η ασθένεια υποχωρεί και με ταυτόχρονη ιατρική καθοδήγηση, ο άνθρωπος οδηγείται σε μια σωστή θεραπεία. Η θεϊκή δύναμη είναι αποτυπωμένη στο κέντρο εγγραφών του DNA κάθε ανθρώπου, ωστόσο η δύναμη αυτή δεν είναι εύκολο να ανιχνευθεί γιατί στους περισσότερους ανθρώπους βρίσκεται ακόμα σε νάρκη.
Τα φωτεινά νανοσφαιρίδια που εισάγουν οι οντότητες γενετιστών της πέμπτης διάστασης στη σωστή συχνότητα «αφυπνίζουν» την εσώτερη εγγραφή των θεϊκών μας στοιχείων. Το αποτέλεσμα είναι να υποτάξει ο άνθρωπος την κατώτερη προσωπικότητά του και να αναπτύξει μια «φωτεινή» προσωπικότητα, μέσα στην οποία καθρεπτίζεται η δύναμη της ψυχής. Τότε αρχίζει ο άνθρωπος να δομεί έναν υγιή ψυχικό και υλικό φορέα.

Οι γενεσιουργοί από την πέμπτη διάσταση βρίσκονται ήδη στο αιθερικό πεδίο της γης. Μια από τις κύριες αποστολές τους είναι να καθαρίσουν τον πλανήτη από ψυχικά μελανώματα και σκοτεινά δίκτυα. Παράλληλα ενεργοποιούν τις συνειδήσεις των ανθρώπων, οι οποίοι είναι πλέον έτοιμοι να περάσουν στις νέες συχνότητες αλλαγών που έχει μπει ο πλανήτης γη.
Ειδικότερα, κατά τη διαδικασία των θεραπευτικών εφαρμογών, διοχετεύονται από τις ουράνιες οντότητες νευροκύτταρα, μέσω συχνοτήτων, που είναι:
Ενεργοποιητές. Οι συχνότητες αυτές ενεργοποιούν την ντοπαμίνη, η οποία προωθεί την αίσθηση της αισιοδοξίας. Η αισιοδοξία είναι η βάση για τις μετέπειτα θετικές εντολές, που αφορούν την ανάπτυξη και τη δημιουργία.
Ισορροπιστές. Λειτουργούν κατευναστικά στην υπερκινητικότητα αρνητικών σκεπτομορφών και συνδέουν τη λογική με το συναίσθημα.
Παραγωγικά νευροκύτταρα. Παράγουν ενδορφίνη, μια σημαντική ορμόνη, η οποία αναπτύσσει λύσεις σε δυσκολίες και αδιέξοδα.
Μεταλλακτικά νευροκύτταρα. Εντοπίζουν τους άρρωστους νευρώνες και μεταλλάσσουν τη δόμησή τους. Έτσι, ελέγχεται ο «θυμωμένος» λόγος και η εξουσιαστική δημαγωγική τάση του ανθρώπου.
Ρυθμιστικά νευροκύτταρα. Διοχετεύουν τους κατάλληλους ηχοπαλμούς για να υπάρχει ομαλή σύναψη στα ζεύγη των νευρώνων.
Αποφορτιστές. Είναι συχνότητες που αποφορτίζουν τις εντάσεις.
Όλες αυτές οι θεϊκές συχνότητες νευροκυττάρων φέρουν στον πυρήνα τους τη μνήμη και τις ικανότητες της θεϊκής καταγωγής του ανθρώπου. Όσο αυτά παραμένουν ανενεργά, ο άνθρωπος δεν γνωρίζει το ευρύ πεδίο της δυναμικής του. Όταν όμως οι οντότητες των γενετιστών διοχετεύουν τις κατάλληλες συχνότητες, τα νευροκύτταρα του εγκεφάλου αλλάζουν πληροφόρηση, το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου αντιδρά θετικά και η βιοχημεία αλλάζει.
Βασική προϋπόθεση για τα άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την υγεία τους, είναι να πιστεύουν στην ύπαρξη της θεϊκής προστασίας, καθώς και στις ουράνιες οντότητες των θεραπευτών.
Για τις θεραπείες των πνευματικών χειρουργείων γίνεται λεπτομερέστερη περιγραφή στο βιβλίο της Μαρίας Ζαβού με τίτλο «Πνευματικά Χειρουργεία – Εφαρμογές από την 5η Διάσταση». Με τη μελέτη αυτού του βιβλίου, ο άνθρωπος διδάσκεται πώς να θεραπεύει, ακόμα και να χειρουργεί, το αστρικό του σώμα. Στη συνέχεια, η θεραπεία μεταφέρεται και στο φυσικό σώμα.