ΜΥΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

1ο ΜΕΡΟΣ Κάθαρση των ενεργειακών κέντρων. Προετοιμασία του δικτύου μεταβολισμού και λιποκυττάρων για την ισορροπημένη κατανομή της αποθήκευσης ενέργειας και της κατανάλωσης ενέργειας.

2ο ΜΕΡΟΣ Κωδικός ενεργοποίησης και εδραίωσης του μεταβολισμού.

ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΒΛΑΒΕΡΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Οι βλαβερές συνήθειες – εξαρτήσεις, όπως – το τσιγάρο, το αλκοόλ, οι ναρκωτικές ουσίες, τα ηρεμιστικά χάπια – είναι συνδεδεμένες με τη μνήμη του ερπετικού εγκεφάλου και του ερπετικού υποσυνειδήτου. Είναι ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα επανόρθωσης, που θα δώσει τη δυνατότητα στο χρήστη να αποκοπεί από αυτές τις βλαβερές συνήθειες.

ΜΥΗΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΧΕΓΟΝΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

Επαναπρογραμματισμός των νοητικών νευρώνων για ανώτερη νοητική ανάπτυξη στη λογοτεχία, τέχνες και γράμματα.Σε αυτή τη μύηση παίρνουν μέρος και οι τρείς αρχάγγελοι της λογοτεχνίας Έυρων, Άτλας και Λόγιος.

 ΜΥΗΣΗ ΝΕΑΣ ΓΗΣ ΣΤΗ 5Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Σύνδεση και εδραίωση της παρουσίας μας στην Ατλάντια Γη. Η Ατλάντια Γη είναι η οντότητα που θα εμχυχώσει τον πλανήτη γη (νέα Γη).

ΜΥΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

Μια πρωτοποριακή μύηση, όπου μέσω της ενεργοποίησης του λευκού κρυστάλλου και την είσοδο κωδικών, το νερό ενισχύεται με εντολές θεραπείας για την αναζωογόνηση κυττάρων και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΛΙΣΜΑΝ ΦΥΛΑΚΤΟ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ

Ένας δυνατός πομπός που λειτουργεί ως ανιχνευτής ψυχοσυντρόφων. Εξισορροπεί τις εντάσεις και βελτιώνει τις ερωτικές σχέσεις. Μας βοηθάει να ορίσουμε τον ιδανικό σύντροφο για μας και να ενεργοποιήσουμε την ανεύρεση του. Ανάπτυξη επικοινωνίας και έλξης. Απελευθέρωση από καρμικές ερωτικές σχέσεις.

ΜΥΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΦΑΝΑΗΛ (ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ) 

Ο μαθητής φωτίζει κρυφές πτυχές του υποσυνειδήτου του έτσι ώστε να κατανοήσει τις λανθασμένες επιλογές του και τις ανεξήγητες συμπεριφορές του. Παράλληλα με την ενεργοποίηση κρυσταλλικών ηχητικών μπολ μέσω των επτά αρχαγγελικών ήχων και τις επτά νότες που παράγουν, θεραπεύουν την ψυχή και το σώμα.

 ΜΥΗΣΗ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ – ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ο μαθητής υλοποιεί σε γρήγορα ρυθμό το πλάνο της αποστολής του.