ΜΥΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΟΥ

Το μαργαριτάρι συμβολίζει τη Χριστική δόνηση και αντιπροσωπεύει τη Χριστική συνειδητότητα η οποία μας οδηγεί στην ψυχική μας διάσωση. Στην ενεργοποίηση του μαργαριταριού διοχετεύονται έξι ιδιότητες (αισιοδοξία, πλούτος, γαλήνη, ειλικρίνεια, ζωτικότητα, αγνότητα) οι οποίες λειτουργούν ως ψυχικές ενέργειες.

ΜΥΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΧΩΡ

Μετά την μύηση της δασκάλας Αθηνάς και του Ολύμπιου δασκάλου Απόλλωνα ακολουθεί η μύηση ενεργοποίησης & αφύπνισης της γενετικής ουσίας του ελληνικού DNA – ΙΧΩΡ.

ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ –ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ DNA – ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ

Η μύηση αυτή συνδέει το νοητικό (κεφάλι) με το ψυχικό (καρδιά) δικτύο του μαθητή με τα δίκτυα της πεμπτοδιαστατικής γης.

ΜΥΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ CHANNELING ΜΕΣΩ ΗΧΩΝ & ΔΥΝΑΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

Με τον όρο channeling εννούμε το άνοιγμα στο κανάλι επικοινωνίας. Η μύηση της ενεργοποίησης του, είναι μια εκπαίδευση συντονισμού και επικοινωνίας με ανώτερες διαστάσεις και φωτεινές οντότητες διδασκάλων η οποία στοχεύει στο άνοιγμα επικοινωνίας και την εστίαση μας σε υψηλές συχνότητες. Μέσω δυο ηχητικών συλλαβών, ενεργοποιείται το κανάλι για επικοινωνία με την πέμπτη διάσταση.

ΜΥΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Σύνδεση & ενσωμάτωση των ενεργειών των πέντε θεραπευτών. Μεταφορά συμβόλων με θεραπευτικά φωτόνια. Ενεργοποίηση θεραπευτικής ικανότητας μέσω των πέντε αρχαγγέλων – θεραπευτών της Παναγίας για προώθηση θεραπευτικής ικανότητας. Σε αυτή τη μυητική διαδικασία οι πέντε αρχάγγελοι της Παναγίας μας μεταφέρουν θεραπευτικά σύμβολα που ανοίγουν ένα κανάλι ανάμεσα σε αυτούς, εμάς (δέκτες) και των θεραπευόμενων.

ΜΥΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

Ηχητικός κωδικός ο οποίος επαναφέρει την νεότητα των κυττάρων μέσω της ηχητικής συχνότητας του.
Ο ηχητικός κωδικός-συχνότητα επιτυγχάνει την επιβράδυνση της γήρανσης, ενώ παράλληλα αναζωογονεί τα κύτταρα μας μεσω της διαδικασίας της επιτάχυνσης.