ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Ο πλανήτης γη αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα ολοκληρώνοντας τον ύστατο κύκλο μιας μακράς και επίπονης διαδικασίας εξέλιξης.
Μαζί με τον πλανήτη αλλάζουν συνειδησιακά αλλά και σωματικά πολλοί άνθρωποι.
Καθώς η πέμπτη διάσταση εισχωρεί στο ηλιακό μας σύστημα και στην ίδια τη γη, οι κρυσταλλικές δομές της δέχονται φωτόνια μετάλλαξης και μετατροπής. Έτσι, η παλιά τραυματική μνήμη των κρυστάλλων περνά από συνεχόμενες καθάρσεις.
Η μύηση κρυστάλλων με πεμπτο-διαστατικές ενέργειες δόθηκε στην οραματίστρια – κανάλι Μαρία Ζαβού για την επίσπευση κάθαρσης και θεραπείας των κρυσταλλικών δομών της γης αλλά και των ανθρώπων.
Κατά την ενεργοποίηση, πεμπτο-διαστατικοί συντονιστές περνούν μέσω της ενεργειακής πύλης στη δική μας υλική διάσταση την τρίτη.
Οι ρυθμιστές αυτοί με τους πεμπτο-διαστατικούς κρυστάλλους που μεταφέρουν, αφαιρούν με ειδικούς χειρισμούς την όποια αρνητική μνήμη ή τοξική ενέργεια από τους γήινους κρυστάλλους που φέρουν οι μαθητές. Στη συνέχεια εισάγουν νέους κωδικούς με εντολές συντονισμού, θεραπείας, κάθαρσης και προστασίας.
Οι ενεργοποιημένοι πεμπτο-διαστατικοί κρύσταλλοι ενσωματώνονται στην αγγελική θεραπευτική η οποία με τη χρήση τους ανανεώνεται, βελτιώνεται και αναβαθμίζεται δίνοντας άμεσα και ουσιαστικά θεραπευτικά αποτελέσματα.

ΤΡΙΛΟΓΙΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ
Οι δύο πρώτες τριλογίες κρυστάλλων εκπροσωπούν τους έξι βασικούς Ελοχήμ της πυραμίδας προστασίας.
1η τριλογία : Λευκός – Πράσινος – Μωβ
2η τριλογία: Κόκκινος – Ροζ – Χρυσός
3η τριλογία : Τυρκουάζ – Μπλέ – Γαλάζιος
Επαναπρογραμματισμός σύνδεσης & ολική ενίσχυση των 6 βασικών κρυστάλλων.

ΛΕΥΚΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ: Δυνατός δέκτης και πομπός. Βασικός συντονιστής των θεραπευτικών κρυστάλλων.

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ: Θεραπευτής και χειρουργικό εργαλείο στην εστία της ασθένειας. Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΜΩΒ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ: Δυνατός εξαγνιστής. Διαλύει τις νευροτοξινώσεις που δυσκολεύουν την λειτουργία των οργάνων. Εξαγνίζει την αύρα και τα ενεργειακά κέντρα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ: Ενδυναμώνει το αίμα και δίνει δυναμική και θέληση για τους στόχους.

ΡΟΖ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ: Μετατροπέας αναβάθμισης συναισθημάτων. Βοηθάει στα συναισθηματικά τραύματα και προάγει την αγάπη εαυτού.

ΧΡΥΣΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ: Αναπτύσσει την νόηση μας, την επικοινωνία και την αφθονία σε όλα τα επίπεδα. Θεραπεύει παθήσεις του νευρικού συστήματος.

ΤΥΡΚΟΥΑΖ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ: Προστατεύει από αρνητικές επιθέσεις. Θεραπεύει προβλήματα στον λαιμό. Αναπτύσσει το δημιουργικό ταλέντο.

ΜΠΛΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ: Ενισχύει την δύναμη και την σταθερότητα. Βοηθάει σε θέματα που σχετίζονται με τον εγκέφαλο, την επικοινωνία και το νοητικό σώμα.

ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ: Ανοίγει την διαίσθηση και την επικοινωνία. Προάγει τα ευγενή αισθήματα. Κατευνάζει την νευρικότητα και την σύγχυση. Ενίσχυση ισορροπίας. Ξεκαθαρίζει μπερδεμένες καταστάσεις.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΠΥΡΙΤΗ
Ανάπτυξη – ενίσχυση της αφθονίας μας στα πέντε επίπεδα. Αγάπη – Τύχη – Υγεία – Υλική αφθονία – Αρμονία.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΟΥ
Το μαργαριτάρι ως ζων οργανισμός, συμβολίζει τη πίστη και την επισφράγιση της επιλογής μας στην Ηλιακή – Χριστική Άτραπο.

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Διήμερο σεμινάριο κρυσταλοθεραπείας για την εκπαίδευση θεραπευτών στις εφαρμογές ενεργοποιημένων κρυστάλλων θεραπείας Το σεμινάριο είναι ένα συμπλήρωμα γνώσεων για όλους τους επαγγελματίες ενεργειακούς θεραπευτές, που τους προσφέρει αναβάθμιση στο επίπεδο παροχής θεραπευτικών υπηρεσιών τους.

• Σεμινάριο εκπαίδευσης θεραπευτών σε εφαρμογές θεραπείας αρχαγγελικών δυνάμεων με την χρήση πεμπτοδιαστατικών κρυστάλλων.
• Εξαγνισμός αύρας και κέντρων δια μέσου πεμπτοδιαστατικών κρυστάλλων.
• Εξισορρόπιση συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού συστήματος.
• Επαναπρογραμματισμός – θεραπεία νευρώνων & του κεντρικού νευρικού συστήματος.
• Θεραπευτικοί κωδικοί και η χρήση τους.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Φωτάκη Γιολάντα,Σύμβουλος ψυχικής υγείας & εναλλακτικών θεραπειών (Εφαρμογές πεμπτο-διαστατικών μυητικών κρυστάλλων θεραπείας. Ενεργειακοί καθαρισμοί-εξαγνισμοί χώρων), κατόπιν ραντεβού. Αγγελική θεραπεύτρια πεμπτοδιαστατικών κρυστάλλων, εκπαιδεύτρια ενεργειακού εξαγνισμού χώρων & κρυσταλοθεραπείας.

Ενεργειακοί καθαρισμοί-εξαγνισμοί χώρων), κατόπιν ραντεβού.