ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ_5ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΩΝ_ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΤο μήνυμα του θεραπευτή Αρχαγγέλου Μαραζεήλ

Εμείς όλοι οι θεραπευτές διοχετεύουμε σε ανθρώπους – κανάλια τους νέους χειρισμούς θεραπειών για τη γη και τους ανθρώπους.

Οι μελλοντικοί κρύσταλλοι θα μπορούν να συντονίζουν οργανικά μηχανήματα με νοημοσύνη τα οποία θα δημιουργούν πολλαπλές μετατροπές στα άρρωστα κύτταρα των ανθρώπων θεραπεύοντας τους ολοκληρωτικά.

Αυτή τη γνώση τη μεταφέρουμε τώρα ξανά στη γη και στα αγαπημένα μας παιδιά που έχουν αφοσιωθεί στην εκπαίδευση της ψυχής και του πνεύματος. Η εκπαίδευση αυτή θα τους κάνει να βιώσουν την αναζωογόνηση και επιβράδυνση των κύτταρων τους ώστε να μπορέσουν να πάρουν μεγάλη παράταση ζωής στον υλικό κόσμο για να αναπτύξουν σε ευρύ φάσμα τις αποστολές τους. Ενσαρκώθηκαν σε αυτή τη σημαντική περίοδο στη γη για να παρακολουθήσουν τα γεγονότα δυνατών μεταλλάξεων και μετατροπών, έχοντας τις δυνάμεις και το ψυχικό σθένος να αντιμετωπίσουν τις οποιεσδήποτε αντίξοες συνθήκες βοηθώντας παράλληλα τους ανθρώπους που είναι ψυχικά αδύναμοι, και το κυτταρικό τους σύστημα έχει αλλοιωθεί. Οι κρύσταλλοι ενισχυμένοι με τη δική σας θέληση βοηθούν σε αυτή την κυτταρική αναβάθμιση.

Οι θεραπευτικοί κρύσταλλοι μπορούν να συντονίσουν όλα μας τα ενεργειακά κέντρα. Οι θεραπευτές διαχειρίζονται τους κρυστάλλους τους καθοδηγούμενοι από ένα ζεύγος συντονιστών που προωθούν τη διοχέτευση θεραπείας μέσα από έναν κρυσταλλικό υπολογιστή. Θα δοθούν χειρισμοί και τεχνικές που δεν είναι γνωστές ακόμα στη γη.

Η νέα μετα-ατλάντια εποχή της γης έχει ξεκινήσει και όλοι εμείς από τις ανώτερες διαστάσεις τη στηρίζουμε υλικά, ψυχικά και πνευματικά ώστε το άλμα της στις πέντε διαστάσεις συνείδησης να γίνει ομαλά χωρίς πόνο.