ΕΠΙΣΤΡΟΔΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝΑυτή την περίοδο, η Γη πάλλεται διανύοντας τον τελευταίο της κύκλο εξέλιξης.
Η ενεργειακή μετατόπιση της Γης έχει αρχίσει και θα ολοκληρωθεί περίπου το 2012 -2015.Με την είσοδο του έτους 2006, η ψυχική ενέργεια της Γης μπήκε σε τελική τροχιά αναχώρησης για την 5η Διάσταση, ενώ ο ψυχικός της άξονας πήρε δεξιόστροφη κλίση. Στα πλαίσια του τελευταίου κύκλου εξέλιξής του, ο πλανήτης διέρχεται από στάδια εξαγνισμού και βιώνει αλλαγές.Οι ψυχές των ανθρώπων πιέζονται από τις νέες ενέργειες να προβούν σε προσωπικές μεταλλάξεις. Έτσι, πραγματοποιείται μια μεγάλη απογραφή ψυχών. Οι ψυχές που εμμένουν να  πάλλονται σε παλαιές συχνότητες οδεύουν προς την αναχώρησή τους. Οι ψυχές που περνούν από μεταλλάξεις και έχουν να ολοκληρώσουν μια αποστολή θα έχουν μια παράταση ζωής και θα παρακολουθήσουν τα νέα δεδομένα που θα κλιμακώνονται στη νέα Γη.Οι ‘Aγγελοι αποκαλύπτουν τώρα όλο το σχέδιο του σύμπαντος, βοηθώντας τους ανθρώπους να ερμηνεύσουν τα φαινόμενα που συγκλονίζουν την ανθρωπότητα.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ είναι ένα βιβλίο γεμάτο αγγελικά μηνύματα, που προσφέρει στον αναγνώστη «ανώτερη γνώση» από τις εξωγαλαξιακές διαστάσεις.

Οι πληροφορίες αφορούν τους Αρχαγγέλους, τους Ανώτερους Εαυτούς των ανθρώπων και τα αστρικά πεδία.

Το μήνυμα των αγγελικών ενεργειών είναι, ότι ο σημερινός άνθρωπος μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον του, όπως ακριβώς το σκέφτεται!
Οι άνθρωποι που επικαλούνται τους αγγέλους έχουν βιώσει θαύματα.
Οι ‘Aγγελοι βοηθούν τους ανθρώπους να ξεπεράσουν γρήγορα και με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματά τους.

Στις ομάδες της Μαρίας Ζαβού, καθένας που περνάει τη μύηση της σύνδεσης και της ενσωμάτωσης με τον Ανώτερο Εαυτό του μπορεί έπειτα να δουλέψει με τις συχνότητες οποιουδήποτε Αρχαγγέλου επιλέξει.

Αν οι άνθρωποι συντονιστούν με τους Αγγέλους, μπορούν όχι μόνο να διαμορφώσουν το δικό τους μέλλον, αλλά να επιδράσουν θετικά και στο μέλλον του όμορφου πλανήτη μας.

Στο βιβλίο, απεικονίζονται οι Αρχάγγελοι σε ένα μοναδικό ζωγραφικό έργο της Μαρίας Ζαβού.