(Επικοινωνία της Μαρίας Ζαβού με τους ουράνιους θεραπευτές).

 

Η επιθυμία των ουράνιων θεραπευτών να βοηθήσουν τους ανθρώπους είναι πιο έντονη την τελευταία δεκαετία. Το μήνυμα τους ήταν το εξής:

Η γη μπήκε σε επιτάχυνση αλλαγών. Αυτές οι αλλαγές πιέζουν τους ανθρώπους να διορθώσουν τις αιτίες των συμπεριφορών τους αναβαθμίζοντας την ψυχική και πνευματική τους συνειδητότητα. Τη τελευταία δεκαετία, πολλοί άνθρωποι ανά τον πλανήτη, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα έχουν έρθει σε επαφή με τις οντότητες των ανώτερων εαυτών τους. Οι ανώτεροι εαυτοί των ανθρώπων, κατοικούν σε μια ανώτερη διάσταση από αυτήν που βρίσκονται οι άνθρωποι και είναι η πέμπτη διάσταση. Η πέμπτη διάσταση ήδη εισχωρεί στη διάσταση της γης ώστε η γη να απελευθερώσει τα ψυχικά της αρχεία και να ανέλθει – όπως ήταν προγραμματισμένο από τις θεϊκές οντότητες – στους χώρους του Γαλαξία που κινείται σε πέντε διαστάσεις.  Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μου τόνισαν το πόσο απαραίτητοι είναι οι ανώτεροι εαυτοί μας για αυτήν την διαδικασία. Στην απορία μου για ποιό λόγο είναι απαραίτητοι μου μετέδωσαν το εξής:

«Οι άνθρωποι έχετε έναν φορέα που κινείται ακόμα στην τρίτη διάσταση (στη συμπύκνωση της ύλης) και στην τέταρτη διάσταση όπου σε αυτήν κινείται το αστρικό σας σώμα».

«Η ποιότητα του αστρικού σας σώματος εξαρτάται από την ποιότητα των συναισθημάτων και των σκέψεων σας. Όμως οι ανώτεροι εαυτοί σας κινούνται σε μια ανώτερη διάσταση που είναι η πέμπτη. Ήδη από την πρώτη τους επαφή μαζί σας έχουν ανοίξει κανάλια επικοινωνίας μεταξύ της δικής σας διάστασης και της δικής τους. Οι ανώτεροι εαυτοί είναι βασικοί μετασχηματιστές που σας μεταδίδουν μέσω των καναλιών επικοινωνίας θεραπευτικές συχνότητες από τους ουράνιους αρχαγγέλους θεραπευτές και δασκάλους. Η βασική διαδικασία πριν από το πνευματικό χειρουργείο, είναι να ενωθούν μαζί σας μέσω των επτά καναλιών που αντιπροσωπεύονται από τα επτά κέντρα τσάκρας σας».

Όταν ρώτησα γιατί οι οντότητες θεραπευτών επιθυμούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους αυτήν την χρονική στιγμή η απάντηση ήταν η εξής:

«Όπως σου έχουμε πει και στην αρχή η γη κλείνει τον τελευταίο κύκλο της παλιάς εξέλιξης και δέσμευσής της. Όλες οι ψυχές ζούσαν σε ομηρεία εγκλωβισμένες κάτω από την επιρροή των σκοτεινών πεπτόκοτων – τους επονομαζόμενους Νεφελίμ.  Ήταν πολύ δύσκολο να αφυπνίσουν το θεϊκό τους κομμάτι και να διαλύσουν τις ψευδαισθήσεις με εξαίρεση κάποιους που ήταν δυνατές ψυχές. Ο συνεχόμενος αυτός εγκλωβισμός σε αρκετές ενσαρκώσεις οδήγησε τους ανθρώπους σε επαναλαμβανόμενες λανθασμένες συμπεριφορές με αποτέλεσμα η τοξικότητα να εδραιωθεί στα σώματα τους ως μεταφερόμενο αποτύπωμα (μνήμη) δημιουργώντας ψυχολογικές και σωματικές ασθένειες. Οι ασθένειες αυτές εξελισσόταν πολλές φορές σε επιδημίες. Τώρα που λήγει η βασιλεία των σκοτεινών χρειάζεται να βοηθηθούν πολλοί άνθρωποι αρκεί να το επιθυμούν ώστε να απελευθερωθούν από τον συνεχόμενο εγκλωβισμό τους. Επειδή εδώ και χρόνια, ως μεσάζοντας μας ενεργοποίησες πύλες καθόδου πεμπτοδιαστατικών οντοτήτων σου, σου γνωστοποιήσαμε αυτόν τον πρωτοποριακό τρόπο θεραπείας που ξυπνά στους ανθρώπους την θεϊκή τους ταυτότητα».

Έτσι, ξεκίνησαν τα ομαδικά πνευματικά χειρουργεία που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα και τη Φινλανδία.

Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

Ξεκινάει η βασική σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό μας υπό την καθοδήγηση μου. Ενεργοποιείται μια ατομική πυραμίδα με τον ανώτερο εαυτό μας και μια μεγαλύτερη που κλείνει μέσα της όλον τον χώρο και τους θεραπευόμενους. Συνεχίζω με την επίκληση των μεγάλων Ελοχήμ που αρκετοί τους γνωρίζουν ως αρχαγγέλους οι οποίοι μπαίνουν στα έξι σημεία της πυραμίδας.

Κορυφή – Ελοχήμ Μιχαήλ

Δεξιά – Ελοχήμ Γαβριήλ

Αριστερά – Ελοχήμ Ραφαήλ

Μπροστά – Ελοχήμ Ουριήλ

Πίσω – Ελοχήμ Ζακχιήλ

Κέντρο – Ελοχήμ Σαμουήλ

Μέσω αυτών των έξι Ελοχήμ ανοίγεται μια πύλη στον χώρο για την κάθοδο τριών ομάδων ουράνιων οντοτήτων και θεραπευτών. Η πρώτη ομάδα, αφορά εξαγνιστές και οντότητες που διαθέτουν την θεϊκή εντολή να διαγράψουν τις αιτίες που προκαλούν διάφορες ασθένειες. Έτσι μέσω του ανώτερου εαυτού μας ανιχνεύουν τις αιτίες που μας οδηγούν σε σύγκρουση, σύγχυση, πόνο, λάθος επιλογές και έχουν αποτυπώσει στο αστρικό και υλικό μας σώμα ψυχολογικές και σωματικές ασθένειες. Όταν διαγράφονται αυτές οι καρμικές αιτίες μας απελευθερώνουν από την επαναλαμβανόμενη τοξικότητα οδηγώντας μας να δούμε ξεκάθαρα την αιτία της οποιαδήποτε συμπεριφοράς μας.

Η δεύτερη και τρίτη ομάδα που διέρχεται στην πύλη έχει πολλές ειδικότητες. Αποτελείται από χειρουργούς, ψυχοθεραπευτές, νευρολόγους γενετιστές και συντονιστές. Το χειρουργείο που ακολουθεί μοιάζει στην περιγραφή του με ένα πραγματικό χειρουργείο. Οι επεμβάσεις γίνονται στο αστρικό σώμα όπου εκεί εγχειρίζεται και θεραπεύεται η εμφάνιση της ασθένειας. Η εργασία τους είναι πολύπλοκη διότι έχει να κάνει όχι μόνο με εκδηλωμένες ασθένειες στο σώμα αλλά και με ασθένειες που δεν έχουν περάσει ακόμα στο φυσικό μας φορέα. Το χειρουργείο κλείνει με διοχέτευση θετικών εντολών και ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω φωτοσφαιρίδιων. Αυτά τα φωτοσφαιρίδια έχουν την δυνατότητα να διαπερνούν τα δίκτυα και άλλων ανθρώπων, καθώς και τα δίκτυα της χώρας και ολόκληρης της γης με ταχύτητα υπερδιπλάσια της ταχύτητας του φωτός. Αυτό έχει ήδη αποδειχτεί στις μέρες μας από ερευνητικές ομάδες αστροφυσικών.

Παράλληλα συμβαίνει κάτι θαυμάσιο και πολύ βοηθητικό. Καθ’όλη την διάρκεια του πνευματικού χειρουργείου οι θεραπευόμενοι μπορούν να οραματιστούν αγαπημένα πρόσωπα τους, συγγενείς τους, ακόμα και άγνωστους προς αυτούς ανθρώπους ή και χώρους όπως νοσοκομεία δηλώνοντας την πρόθεση τους για μεταφορά θεραπείας. Έτσι αυτός ο εξαγνισμός και τα πνευματικά χειρουργεία μέσω των καναλιών που ανοίγονται ανάμεσα στους ανθρώπους, τους ανώτερους εαυτούς και τους ουράνιους θεραπευτές μεταβιβάζονται μέσω φωτονίων και στους ανθρώπους ή τις ομάδες που έχουμε δηλώσει ότι επιθυμούμε να μεταφερθούν.

Σε αυτά τα πνευματικά χειρουργεία γίνονται και θαύματα όπου είτε οι ασθένειες των θεραπευόμενων τελικά αποχωρούν είτε οι θεραπευόμενοι σε συνδυασμό με την κατάλληλη ιατρική θεραπευτική αγωγή, επιτυγχάνουν την πλήρη ίαση. Αυτό συμβαίνει διότι με το πνευματικό χειρουργείο αφαιρείται η αιτία της εκδηλωμένης ασθένειας.

Εγώ δεν έχω το ρόλο θεραπεύτριας,  λειτουργώ ως οδηγός – μεσάζων των οντοτήτων που εισέρχονται στην διάσταση μας για θεραπεία.

Το αποτέλεσμα εξαρτάται από την πίστη και την επιθυμία των θεραπευόμενων και την αποδοχή τους ότι η ασθένεια τους ουσιαστικά προέρχεται από θέματα που δεν κατάφεραν λόγω αδυναμίας να επιλύσουν. Άλλωστε η ιατρική έχει ήδη αποδεχτεί ότι το 90% των ασθενειών είναι ψυχοσωματικές.