Τα θεϊκά κωδικόνια λόγω της λεπτής υφής της ενέργειας τους, εύκολα καταπατούνται από τα κωδικόνια της ανθρώπινης προσωπικότητας και των αδυναμιών που βομβαρδίζουν τους ανθρώπους. Το να διατηρήσουμε τα θεϊκά φωτονιακά μας κωδικόνια, είναι ένας συνεχής αγώνας με τον ανθρώπινο εαυτό μας και τα ερεθίσματα που ενεργοποιούν τοξικές και αρνητικές μνήμες.

Οι πεπτώκοτες, έχουν κάνει ρυθμίσεις στο dna μας, ώστε να απορρίπτει τις θεϊκές μας ουσίες. Το θετικό είναι ότι οι ουράνιοι εκπαιδευτές μας που γνωρίζουν αυτή την παρεμβολή, μας έχουν δώσει πολλούς τρόπους αντίστασης. Το μυστικό είναι η συνεχόμενη διατήρηση των θεϊκών κωδικονίων μέσω των ηχητικών συχνοτήτων (ιεροί στίχοι – εντολές).

Η προσέλευση των τελειοφοίτων μαθητών σε τακτά χρονικά διαστήματα στη σχολή, τους δίνει τη δυνατότητα να επαναπρογραμματίζουν αυτές τις συχνότητες.

Η ομαδικότητα είναι δύναμη και η ομαδική δύναμη μεταδίδεται συγχρονισμένα στα αιθερικά δίκτυα των ανθρώπων. Γνωρίζω τη δύναμη που ασκεί γύρω μας η παρέμβαση των σκοτεινών για να διατηρούν τα κωδικόνια των προσωπικοτήτων σε αργή συχνότητα ώστε να εκπέμπουν συναισθηματική τοξίνη, που είναι η τροφή τους. Εκεί πιστεύω ότι η ομαδική εργασία είναι πολύ ουσιαστική και αυτό είναι που χρειάζεται να επιδιώκουμε. Οι τελειόφοιτοι μαθητές έχουν λάβει αρκετές γνώσεις μέσω των μυήσεων, αλλά η ανώτατη αυτογνωσία, η καλλιέργεια του νου-ψυχής και η αγωνιστικότητα έχει πάντα επίπεδα εξέλιξης.